Persoonlijke Bescherming

Persoonlijke Bescherming

Bij het aanmaken en verdelen van gewasbeschermingsmiddelen, bestrijdingsmiddelen en/of biociden kunnen gassen, dampen en kleine deeltjes vrijkomen. Het dragen van o.a. goede adembescherming is daarom geen luxe, maar echt een noodzaak!
Ook het gebruik van handschoenen, een veiligheidsbril, een overall, werkschoenen of -laarzen en dergelijke is zeker aan te raden.

Hieronder vindt u enkele 3M-maskers en de bijbehorende filters die door hun kwaliteit, comfort en gebruiksvriendelijkheid u een meerwaarde kunnen bieden tijdens uw werkzaamheden.  Indien u op zoek bent naar een product dat niet vermeld wordt, kunt u voor meer informatie met ons contact opnemen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is warning-sign-on-a-triangular-background.png3M HALFGELAATSMASKERmasker voor de bescherming van de ademhaling40,50€(excl. 21% BTW)
Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is warning-sign-on-a-triangular-background.png3M VOLGELAATSMASKERmasker voor de complete gelaatsbescherming139,67€(excl. 21% BTW)
Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is warning-sign-on-a-triangular-background.png3M FILTER ABEK1set filters voor de 3M maskers19,83€(excl. 21% BTW)